Formidling med indsigt og udsigt

Er du ved at arrangere familiefest, eller trænger du blot til at mærke naturen, så er der muligheder hos Merete Vigen Natur- og Kulturformidling.

– Lad mig være med til at give dig de helt særlige naturoplevelser i det vestjyske, krydret med spændende historie om livet og landskabet ved kysten til alle tider. Du bliver underholdt, får frisk luft, go motion, og måske går du også lidt klogere hjem når du har været med på guidet tur med mig. Og så er der natur og kultur kombineret med skønne smagsoplevelser, oplyser Merete Vigen og tilføjer: Jeg laver ture for alle målgrupper, og planlægger så det passer til lige præcis dig og dem du er på tur med, til fods, på cykel, og i bus eller bil. For vennerne, for familien, årets firmatur eller foreningsudflugt.

Kommende events:

Økologi og Vesterhav – Kun for kvinder

2022: 19. juni og 4. september

Skøn sommersøndag med masser af økologi og en vandretur ved Vesterhavet – kun for kvinder. Hygge, velvære, og lækker mad, alt sammen i økologiens tegn.

Bente Staal, indehaver af SæbeRiget, fortæller om sine økologiske håndlavede kropsprodukter, og der er en skøn goodiebag til alle.
Merete Vigen fortæller om den fantastiske natur hvor Henne Mølle Å løber til Vesterhavet, og tager jer med på vandring på stranden.

Der vil være et par skønne overraskelser undervejs, men dem løfter vi først sløret for på dagen 🙂

Til slut spiser vi en lækker økologisk frokost på Henne Mølle Å Badehotel. Allan fra badehotellet, fortæller om hvorfor de sætter økologien i højsædet på badehotellet.

Pris for hele arrangementet: 480 kr. pr. kvinde (maks 25 deltagere) Inkluderet er:. Frokost, 1 øl/vand/gl. vin, SæbeRiget goodiebag, masser af spændende økosnak, formidling, overraskelser og god karma fra Bente og Merete

KØB BILLETTER HER

Mødested: Henne Mølle Å Badehotel, Hennemølleåvej 6, 6854 Henne

 

I Nymindegabmalernes fodspor – Kunst, natur, og frokost med fjordudsigt.

Datoer 2022: 2. juni, 8, september, 6.oktober.

Nymindegab Kro har været base for mange af de malere der tidligere kom til Nymindegab for at male den storslåede natur, her mellem fjord og hav. Det helt særlige lys, og folk herude længst mod vest var en yndet motivverden for denne malerkoloni, med malere som bl.a. Lauritz Tuxen.

På Nymindegab Museum findes i dag en malerisamling af Nymindegabmalerne, som illustrerer livet her ved vestkysten, med sejlads, fiskeri og strandinger, og ikke mindst beskriver naturen på alle årstider.

Museets udstilling gennemgik i vinteren 19/20 en nyfortolkning, med endnu større fokus på malerkolonien i Nymindegab.

Frokostarrangementet er en kombination af besøg og rundvisning på Nymindegab Museum og en lækker frokost på Nymindegab Kro.

Efter et kig ind i Nymindegabmalernes univers, sammen med Merete Vigen, tidligere formidler på museet, vandrer vi en kortere tur i området omkring Nymindegab Kro. Her oplever vi det landskab som var et yndet motiv for kunstnerne og ser nogle af de huse hvor de slog sig ned mere permanent. Vi får også nogle af de historier der hører til disse excentriske personligheder som ”kunstmålerne” ved Nymindegab var.

Vi slutter af på Nymindegab Kro, med en lækker 3-retters frokost, med råvarer fra fjord og hav, ligesom da Nymindegabmalerne boede og spiste på kroen. Kroen vil ligeledes være vært for et par historier fra kroens liv som samlingssted i forrige århundrede.
Nymindegab Kro er i dag ejet af Lone & Finn Steffensen som har flyttet kroen fra klassisk landevejskro til et af de bedre spisesteder i Sydvestjylland.

Program

10.00: Besøg og rundvisning på Nymindegab Museum

12.00: Vandring omkring Nymindegab Kro

13.00: 3-retters frokost på Nymindegab Kro, inkl. 1 glas vin eller øl

Pris pr person: 640 kr. Inkluderet i prisen er. Museumsbesøg, rundvisning, guidet tur, 3-retters frokost inkl. 1 glas vin eller øl.

Mødested, Nymindegab Museum, Vesterhavsvej 294,Nymindegab, 6830 Nørre Nebel (parkering bag museet)

KØB BILLETTER HER

Maks 25 deltagere

Arrangør: Merete Vigen. Kultur- og naturformidling og Nymindegab Kro

Læs om de øvrige arrangementer her:http://www.meretevigen.dk/guidede-ture-og-events-2022

Merete tilbyder unikke oplevelser og events til alle målgrupper. Filsø – Naturpark Vesterhavet. Kontakt: post@meretevigen.dk