Jeg fik en gummibåd i hovedet…

“Jeg fik en gummibåd i hovedet…” sagde min gode ungeredaktionelle Emil, da han kom tilbage fra scenekanten, hvor han skulle fotografere, mens Birhe Kjærs knaldrøde gummibåd formentlig gav genlyd i hele Varde.

Open Air 2022. ENDELIG måtte vi igen. Nerven var tilbage, og hele Open Airs sjæl var så tydelig, at det nærmest knitrede, fra lågerne blev åbnet og armbåndene røg på de længe ventende festglade mennesker.

Det er det, Varde kan – det Open Air kan. Sprede en helt unik fest, der rummer alt det nære. Vi hilser på folk, vi måske ikke har set siden sidste Open Air – vi står i kø til en ribbenstegburger”fordi det skal man altså”, og vi krammer og skåler – og SKRÅLER! Fællesskabet lod sig ikke slå ud over nedlukning, og glæden var det vildere – som køer der blev lukket på græs, spænede vi alle sammen rundt og skulle indhente alt det, vi har savnet siden 2019. Og vi fik det!

Knaldhamrende god musik. Forrygende puls i hele området. Gensyn og nye minder, vi kan dvæle ved indtil næste år, hvor vi igen står der – WUP WUP Open Air – tak for jer – og kæmpe skulderklap til alle jer frivillige, der er med til at styrke en del af Vardes DNA – intet mindre end fantastisk!

(Foto: Lars Thomsen – jyskpressefoto.dk)