KREA-Festival i Tambours Have

Kreativiteten vil blomstre i Tambours Have den 13. og 14. august, hvor der afholdes Krea Festival for første gang. En række spændende lokale kræfter vil rundt omkring i haven invitere havens gæster til at prøve kræfter med forskellige former for kreativitet.

Der bliver garanti for inspiration af forskellig slags

”Vi glæder os til at fylde de smukke grønne rammer i haven ud med en ny type aktivitet” fortæller Event- og turismekoordinator, Gitte Røn Dalsgaard, der er idékvinden bag festivalen, og som sammen med Tambours Haves Venner står for afviklingen af weekendens aktiviteter. ”Vi har forsøgt at skabe et varieret program med en blanding af kreative amatører og professionelle. Programmet er tiltænkt både børn og voksne, og vi håber, at mange har lyst til at få en god og aktiv dag i Tambours Have.”

Ved de fleste stande vil det være muligt selv at prøve kræfter med f.eks. strik, tegning, træsnitning, syning, keramik og lign.
Kunstnerne, Lene Søndergaard, Rune Rotevatn og Kirsten Skov Bjerre vil sørge for spændende sanselige oplevelser rundt omkring i haven. I Lillehaven vil der blive opstillet et strikke/hækle telt, hvor man i ”strikkecaféen” er velkommen til at sætte sig med sit håndarbejde og nyde stemningen sammen med andre ligesindede. I galleriet kan man dreje sin egen kop i ler og prøve trædrejning. Fra FOF i Århus kommer nogle male-kursister, der vil stå rundt i haven med deres staffelier for at lade sig inspirere at de mange smukke planter og træer. Der vil også hos malerne være mulighed for at prøve kræfter med maleriet, hvis man skulle blive inspireret til dette. Søndag eftermiddag kommer en Puch Maxi klub forbi, så der vil der være mulighed for at sparke lidt dæk også.

I orangeriet vil der løbende være små workshops, hvor man f.eks. kan lære at binde en blomsterbuket eller en krans, lave blomstermandala eller tegne med blæk og kviste.

Kreafestival foregår lørdag den 13. august og søndag den 14. august kl. 10 – 17 i Tambours Have, Bredmosevej 21, 6800 Varde.