Ny varehuschef: Det nære skal i fokus

Den første uge blev blandt andet brugt på at være 100 procent tilstede i butikken og hilse på kunderne. Fordi det er vigtigt at være synlig.

Ordene kommer fra Simon Nimb Eriksen, der for ganske nylig tiltrådte stillingen som varehuschef i Kvickly Varde.

Og COOP er alt andet end fremmed for den nye chef. De seneste 10 år har Simon været ansat i koncernen, senest i Kvickly på Broen, Esbjerg.

– Da jeg hørte, man manglede ny varehuschef her i Varde, var jeg hurtig til at sende en ansøgning. Jeg kender Varde, og jeg kan rigtig godt lide byen – atmosfæren, fortæller Simon Nimb Eriksen, der bor i Esbjerg med sin familie, der tæller kæreste, lille barn, og endnu en på vej.

– Jeg har arbejdet rigtig meget med ledelse, og det er det, jeg brænder for. God ledelse, fordi det betyder så uendelig meget. Det er jo en kædereaktion. Hvis ledelsen gør det godt, smitter det af på medarbejderne. Og så videre…

Noget af det, der blandt andet tiltaler Simon, er det stærke lokale islæt, Kvickly Varde er kendt for, og det skal ifølge ham blive til endnu mere.

– Lokalt nærvær er vigtigt. At være med til at gøre den positive forskel og støtte op om udvikling er for mig ligeledes en stærk vision, så jeg glæder mig meget til at blive en del af handelslivet i byen, hvor jeg har i sinde at sætte Kvicklys fingeraftryk, smiler Simon Nimb Eriksen.

– Lige nu gælder det dog butikken og de 115 medarbejdere, samt at finde mig tilrette i den gode kultur, jeg nu er blevet en del af. Det tyder godt, slutter varehuschefen i Kvickly Varde.