Musikken trives i Tambours Have

Traditionen tro byder Tambours Have til torsdagskoncerter i juli måned med et spændende blandet program.

De seneste år har Tambours Have dannet de grønne rammer om en lang række koncerter – og i år bliver det med det første udenlandske navn på plakaten.

Den skotske harpenist, Lucie Hendry har sammen med et par lokale musikere dannet gruppen Lucie Hendry Trio, hvor de blander de skotske folkemusiske traditioner med nordisk rytmisk musik. Samspillet mellem Lever harpe, elektrisk guitar og percussion skaber eventyrlig musik med referencer til jazz, harmonik og samspil. Trioen består udover Lucie Hendry af Dennis Iversen, Varde og Christoffer Skovhus, Esbjerg. Denne koncert foregår den 14. juli.

Allerede den 7. juli kan man dog også opleve en blomsterkoncert med Rosens Viser. Denne duo består af to brødre, der udelukkende synger sange, som handler om rosen. Sangene er fundet i nordiske folkeviser og sange.

Den tredje koncert foregår den 21. juli. A Shephard´s Tale, som består af tre uddannede musikere fra musikkonservatoriet, der har fundet sammen om en interesse for tidlig musik. Sammen fortolker de sange skrevet af komponisten, John Dowland og fortæller om hans spændende liv, hvor han bl.a. arbejdede for Kong Chr. D. 4.

Den danske sangskat tages under kærlig behandling, når Sus og Moesgaard slutter rækken af torsdagskoncerter af den 28. juli med en lang række danske klassikere fra film og cabaret.

Til alle koncerterne kan der bestilles en picnicplatte, der kan nydes i haven inden koncerterne. Efter to år med udendørs koncerter p.g.a. Corona flyttes koncerterne igen ind i det smukke stemningsfulde orangeri.

Tambours Haves torsdagskoncerter plejer at være godt besøgt, så det anbefales at købe billet i god tid på tlf. 21773958 eller på hjemmesiden www.tambourshave.dk.

For yderligere oplysninger kontaktes:

Turisme- og eventkoordinator
Gitte Røn Dalsgaard
Mail: GITD@VARDE.DK
Tlf. 20807723