Har du et kæledyr? Find den helt rette dyrelæge til racen

Menneskets bedste ven skal have den bedste behandling. Når det så er sagt, kan der godt være lidt variation, hvad angår, hvilke behov for behandling hunde egentligt har. Det vil dels afhænge af din hunds race, hvilke gener den kan opleve. Fx er bulldogs tilbøjelige til at få for lidt ilt, fx på grund af et trangt luftrør. Her kan der så være behov for bl.a. næsebordsudvidelse for, at din hund kan trives.

Bulldogs kan have særlige behov for behandling

Har du en hund, er det klogt at finde en dyrlæge med lang erfaring inden for at behandle hunde af dens race. Fx kan du få din bulldog behandlet af en dyrlæge i Esbjerg, som ved, hvordan de særlige udfordringer ved bulldogs gribes an. Her taler vi ikke blot besvær med at få luft, men også problemer med ryg, albue og hofter samt infektionstilstande i huden. Så ved du, at du får en kompetent hjælp.

Få et sundhedsabonnement til din hund

Det er lettere for en dyrlæge at gøre sit arbejde, hvis de har et indgående kendskab til hunden. Hos nogle dyrlæger kan du derfor få et sundhedsabonnement til dit kæledyr, så det konsekvent er den samme dyrlæge, som udfører sundhedstjek og vaccinationer. Har du sådan et abonnement, kan du vide dig sikker på, at hjælpen er nær og har et kendt ansigt, hvis dit kæledyr bliver ramt af sygdom.

Find en lokal dyrlæge i Esbjerg

Ligesom det er godt at bo tæt på sin læge, så at du ikke skal køre langt for at vide, om klumpen på din hals er noget at være bekymret over, er det også godt at have en lokal dyrlæge. For det kan være en pine at transportere en hund i bil og bur, så du skal helst ikke have forfærdeligt langt til klinikken.

 

(annonceartikel)