Kvinder slået hjem: Tilbage på køkkenbordet

JEG TROEDE DET VAR LØGN! Da i jeg hørte det her med USA og abortlov. I tilfælde af, du ikke har hørt det, så et kort rids: I en indledende – og ikke endelig – afstemning har USA’s højesteret stemt for, at delstater ved lov må begrænse abortrettigheder. Knap 50 års føderal beskyttelse af kvinders ret til abort i USA kan snart være fortid.

Jamen vi sætter da bare lige verdenshistorien ÅRTIER tilbage og smider kvinderne tilbage til stenalderen! Eller rettere – tilbage på køkkenbordet hos en ikke-læge med en strikkepind. Ikke?

Hvad i hede hulan er der galt med verden efterhånden? Jeg mener  meget om denne sag, men er faktisk endt i skriveblokade – utvivsomt pga. harme tastfingre!

Lad mig nu bare slå fast: Kvinder skal selv bestemme over deres krop. Hvis det lykkes USAs stive sovsede gamle mænd at få det her gennemført, så kan jeg være alvorligt bekymret for konsekvenserne.

Det er et KÆMPE skridt tilbage for kvinders rettigheder, og jeg bliver fysisk utilpas af at læse om det!

– Jeg måtte simpelthen af med det! Og jeg HÅBER inderligt, der er nogle fornuftige mennesker med i det hersens udvalg, der kan sige “stop stop – kan I ikke selv høre det….?”

Kontrol og formynderi har nået nye højder – jeg følger sagen, gør jeg!